Mejkåver

Nu fick sig det lilla tegelhuset en mejkåver lagom till slutet av vintern. 

Lite ljusa mattor, kuddar och gardiner och det blev ett helt nytt hem. Även gästrummet fick en ny outfit. 
Ikea, hallelulja! 

Sen har även alla udda ting kommit till användning! Typ gamla cigarrlådor i tenn, cigarettaskar och askfat i silver och udda lampor. Gamla symaskiner och speglar. Är så förbaskat nöjd. 






Nu ska jag bara våga mig på att bygga ihop en klädställning av bråte jag samlat på stranden... Det kan ju bli mycket annat än skitsnyggt känner jag i skrivandes stund med svackande självförtroende. 


Flaka någon?

Nu när man kommit hem och njutit av sig lite och kommit in i vardagen igen kom på på vad jag saknar. En sån där riktigt gamal fin flakmoppe. Jag menar, en sån hade ju suttit så jädrans bra här till lilla huset! Ut och åka lite på våren och sommaren bara sådär mysigt liksom. Lukta tvåtakt som attans i ett dygn efter åkturen. 

Det tråkiga är ju att jag märkte hur förbenat dyra de var. Eller iaf dyrare än jag hade velat. Så om någon vill donera en sådan där flakis till mig så hojta till! 

Ev kan vi idka byteshandel. Jag har lite brädor, kläder, ett par skinnfotöljer i barcelonastil (de är i och för sig anses och jag tror inte han vill byta bort dom men nu är vi ju gifta och då har man som bekant inte mkt att säga till om) och en gungstol av modell modernare Ikea. 


(20 grader kallare saknar jag dessa varma kvällar med vin i solnedgången) 



RSS 2.0