Nattuggla bortflugen

Nått av det absolut bästa just nu är att krypa ner i sängen då man ska natta med Vidis och katt, lite för tidigt, ligga och mysa ner sig bland kuddar och täcken och titta på tv. 

Allra bäst är det om anse är hemma och han också kryper ner med oss. Förra fredagen råkade vi somna i sängen allihop vid nio, med fredagsölen på sängbordet. 
Hon som var vaken till tolv för några veckor sedan brukar numera däcka tidigt!
Älskade lilla unge ❤️






Mammammammamaamama

Denna veckan är full av mammahäng!
Föräldragrupp igår, sedan till syrran spm fyllde år. Hennes söta lilla virvelvind har fått både tänder, börjat krypa, prata OCH börjat stå upp! Allt på samma gång. Så nu har hon fullt upp med henne och får förmodligen inte en lugn stund! 

Sedan var jag och vidis inne på jobb idag och hade mammadejt med två mammalediga kollegor! Hur mysigt som helst att sitta på jobb, utan att jobba, och fika med kollegor och ungar! Kunde inte bli bättre! 

Och i morgon blir det ytterligare mammaträffar då det är återträff med de från gravidvattengympan. 
Så nu kommer jag väl ha fått ur mig allt om bajablöjor, snorsug, förlossningar, amning och sömn för en månad frammåt! 

En enorm skillnad från fredagens dejt med Frank, lilla blond och schnäckan. Där satt dom och berättade om deras senaste händelserika veckor, som vm, nybliven frilansare och polis! Min vecka bestod av blöjbyten, hemmamys, serier, promenader och fika. Kontrasternas kontrast. 

Måste dock tillägga att jag är hemsk nöjd med mina dagar. De är fyllda med söta små skratt, promenader och fin kvalitetstid med mitt söta lilla liv. Kommer man sakna om ett par år förmodligen ❤️


Men allvar. Hur kan man va missnöjd med denna lilla underbara ungen om dagarna? 

RSS 2.0