On the buss again

Det var ett tag sedan jag åkte buss till och från jobb, därför har jag förmodligen förträngt vilken jäkla pejn in da ääs skånetrafiken kan vara. För just nu sitter jag och tycker att det är himla mysigt att åka buss. 
Men som sagt. Det är första gången på väldigt länge och snart kommer väl skånetrafiken strula till det rejält och göra mig tokig. 
Tills dess myser jag så gott det går. 
myser och längtar hem till min man som gjort höstgryta och bakat bröd!

 Nu följer två lediga dagar som ska nyttjas till fullo med hus och trädgårdspyssel och Österlen! 
Och snart är vi med kamin!!! Vilket kan behövas när svenska brittsommaren släpper sitt tag om oss med sina underbara 17 grader.....



Otrimmad häck

Denna helgen har vi varit jäkligt produktiva i trädgården och röjt som faen. 
Häcktrimmat med en enkel häcksax, klippt gräsmatta, röjt en mindre djungel och klippt ännu mer häck. Även planterat åtta rosor som vi fick i inflyttningspresent av mamma och Christer! Förhoppningsvis blir det jäklans fint till våren och sommaren! 

Hunnit fixa gästrummet har vi också gjort. Sandy gav en hjälpande hand och premiärsov i rummet! 

Och nu är jag jäkligt trött och försöker ignorera diskberget i köket... 


Vi fick dessutom finbesök av Schlegel von Norman och som alltid, fantastiskt mysigt!


Bygga bo

Nu har i börjat komma tillrätta i huset. 
Det mesta är på plats och det är väl i stort sett bara gardiner och hyllor som ska upp på väggarna. Och så ska anse få en guidad tur med en detaljerad och numererad översiktskarta genom alla garderober och skåp så han hittar lite bättre. 

Vi passade på att prova cykla upp till lödde. Lite mer än 5 km är det. 
17 minuter tog det dit. Hem tog det mig närmre 30. Jag kan skylla på enorm motvind och en sinnessjukt seg uppförsbacke. Tur man ska ha hemlängtan på den backen. 

Vi håller även på att få ordning i gästrummet! Vi köpte en madrass som vi trodde var 120 bred tills jag ställde mig bredvid och märkte att den gick ända upp till halsgropen. När jag påpekade höjden svarade anse "ja? 120, sen är väl ditt huvud typ 20 cm?"
Vi är faktiskt lika långa och tydligen så är det ju en i detta hushåll som tror att vi (eller bara jag?) är extremt kortväxta. 
Ja. Min cykel är ju inte den största, men jäkla illa är det ju inte!?



Sen att det kommit fram att jag är mörkrädd såhär i 25 års ålder är ju bara plus i kanten på tillvaron. 


RSS 2.0