Nyfrisserad

Så fick jag mod och tid till att försöka mig på en hemmagjord ombre. 
Är ändå hyfsat nöjd. 
Kunde varit lite ljusare men körde en fegis och lät det blonderingen va i lite kortare än tänkt. Man kan ju alltid ljusa lite till senare i vår tänkte jag!


Här är före och efter!
Men som sagt sugen på ännu ljusare. Kanske någon annan rolig färg i topparna tillslut? (ROSA!!!)

Fyra månader

Tänkt att vår lilla snutt nu blir fyra månader. 
Känns jäkligt skönt att va förbi de första månaderna. Magontet har gett med sig. Någerlunda rutiner har infunnit sig. Det är gött. Hon har blivit mer kompakt och stabil unge liksom. Man är inte lika nervös över att hantera henne. 
Nu är hon bara himla mysig och glad. Stannar där man lägger/sätter henne. Protesterar inte nämnvärt över att bli satt någonstans utan är hyfsat nöjd med livet verkar det som! 
Så just nu kan tiden gärna få gå lite långsamt så man hinner njuta av detta. För snart börjar hon kanske rulla runt, och då börjar hon snart krypa och sedan sitta, stå och gå! Även om det också ska bli kul såklart! 

Varit ute på promenad med Frank idag! Härligt blåsigt men ganska skönt ändå. 
Längtar till våren som man känner närmar sig. Ska bli himla skönt med värme och sommar! Tänk att få va ledig en heeeeel sommar. Har ju inte hänt sedan skoltiden!! 
Ska försöka njuta varje minut, varje timme, varje dag! 

Och vår uteplats! Den vill jag ju försöka få ordning på! Med lite bra ställen att sitta, lite fina växter och någon odlingslåda med krydderier. Gärna en värmelampa så man kan sitta lite om kvällarna också! 

Jahopp. Vad mer...? Är nöjd över att ha hunnit köpa på mig så oerhört mkt kläder nu sedan jag börjat jobba på lindex. Har knappt köpt något alls nu under föräldraledigheten men har ju brutalt mkt kläder o skor som behöver användas så tur är väl det! 

Tänkte förresten eventuellt försöka ge mig på att ljusa håret lite här hemma. Känns som evigheter sedan som jag mixtrade med håret! Blir väl en klassisk ombre, ha ju inte hamnat i det träsket ännu men vill gärna klampa runt där lite i sommar. Blir nog till och med rosa i ombren om jag får som jag vill och saker går bra!

Det var väl det hela för denna gången. Uppdatering på ombren kommer om dem blir av! Tjoho!!

Soon to be fyramånadersplutt 



Normalt folk

Satt på föräldragruppen och pratade rutiner. En av föräldrarna har en bebis som sover heeeeela natten. ALLA andra blev avundsjuka. Och där satt jag med en unge som numera vaknar varannan timme om nätterna (och har gjort det den senaste MÅNADEN) och tänker va fan.... 
Men sen är jag studsboll i vanliga fall och nu när jag vaknar varannan timme för att vida vill ha mat så är jag nog bara nere på en normal människas energi. 
Tur man är studsboll. 

Fast jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte längtar efter fyra timmars sammanhängande sömn. Ibland märker man att man är lite huggig. Mot anse mest. Fast med all rätt med tanke på hur mina nätter är. 
Anse är dock väldigt stöttande och förstående och säger ofta att han är imponerad av mig. 
Jag med älskling. Jag med!

Sommarlängtan

Åååhååå vad jag längtar till sommaren!
Jag och syster fick världens bästa ide om att hyra sommarstuga ihopa i Småland, precis som när vi var små. 
Och så hittade vi en gullig liten stuga som nog kommer bli jättefin till två små familjer som oss!
Röd stuga med vita knutar och 200 meter till barnvänlig badplats!
Längtar massor och det ska bli så himla mysigt och roligt! 

Och sedan ska vi även till Frankrike och hälsa på anses syrra i Normandie!
Helt galet vad bra sommar det kommer bli. 
Tänk att vidis kommer vara 8 månader då... Galet. 




RSS 2.0