Skaka galler

Jag fann den sällsynta spjälsängen!! 
Övertygad om att det skulle bli omöjligt började jag fundera över om jag känner en smed eller svetsare att muta, jag kollade till och med på värstingar från USA. 

Men så fanns den där, i en gammal annons på blocket! Var fanns den?? Fanns den kvar överhuvudtaget?? 
Ja, den fanns kvar! Inom rimligt avstånd även! Jag hade för övrigt kört till Haparanda om det var där den fanns. Som tur var slapp jag den roadtrippen, Höör bodde den nämligen strax utanför! 

Fick anse att låna släp av sin pappa och sedan åkte vi iväg för att hämta sängen. 
Är übernöjd. Den är kanon. Ska bara måla de svarta knopparna i guld sedan är den perfekt! 

Ett fint bäddset i så kan det inte bli bättre. Ni får en bild när den har fått sig en mejkåver. 




Det glamorösa preggolivet

Jag vet att det är för ett gott ändamål och alltid får jag dåligt samtvete, men varje gång jag traskar ut för att på min lunch njuta av lite sol och mat så är det någon välgörenhetsanubbe som stoppar mig. 
Så även idag. 

Men idag ska jag prova nått nytt på vägen in om de lyckats glömma mig på en halvtimme. Vad sägs om "ledsen, jag måste verkligen in och köpa hemorrojdkräm" 
Jag är sjukt nyfiken på reaktionen. Och rädd för besvikelsen om reaktion uteblir.
 
Detta är tyvärr ingen direkt ogrundad lögn. För mitt glamorösa preggoliv börjat. Just när man inte trodde rövhål kunde bli värre. 
Och ja. Det är såklart för mkt information. Skyll er själva om ni hänger här. 

Ett nyktert roskilde senare

Jag var faktiskt lite tveksam till hur ett helnyktert roskilde skulle arta sig, men det visade sig att det inte skulle vara några problem alls! 
Förstår inte varför jag var tveksam från första början. Där finns ju ändå så enormt mycket att se och göra så man nästan glömmer bort det där med alkohol. 

Dock var jag lite besviken över detalkoholfria utbudet där. Det fanns juice, läsk och vatten. Det kan man tröttna på ganska snabbt. Inte ens cocktailbarerna ville göra alkoholfria drinkar. Som om de inte visste hur man gjorde! 
När jag tillslut fick nått som liknade en drink så blev jag så glad att jag fick tårar i ögonen. Och näst sista dagen hittade jag ett tuborgtält mes två alkoholfria öl kvar. Jag köpte allt de hade. 
Tur vi hade med oss eget.

Och nu har jag roskildedeppen. Fast nu börjar den släppa. 
Har börjat titta på barnsängar! Fått för mig att jag vill ha en som jag sett i balgrunden på en bild i ett reportage. Den är i svart järn med guldknoppar och så jäkla fin så jag dör. Jag måste ha den. Och jag hittar den ingenstans. Får leta upp en smed istället tror jag. 
Hojta om ni vet en eller rentav har en exakt sån säng jag vill ha!

Preggo

Nu när det äntligen blivit fb-officiellt att vi är med barn kan jag våga skriva igen. 
Så många gånger jag velat skriva med inte kunnat, och nu har jag såklart glömt bort alltihop. Tajmat. 

Hur som havande, det går fint med bullbaket! Förmodligen en liten tjej, varav jag ev kommer tilltala den för nått ditåt under de närmsta månaderna. 
Har känt mig aningen avtrubbad de senaste veckorna för att jag inte bölat lika mkt längre. Det vände ju direkt under ultraljudet. Sjukaste jag någonsin varit med om. Hade kunnat ligga där i timmar och stirrat på det sprattlande lilla livet. 

I morgon är det som bekant roskildetajm! Det bästa på hela året! Vi har rullat hem husvagnen som vi ska bo i. Kommer bli så jäkla gött. 
Kommer uppdatera här mer nu allt eftersom vi packar och åker! En och annan preggokrämpa kommer jag väl behöva skriva om också.

Men nu laddar jag för sista arbetsdagen innan minisemestern! Tjoho!!

RSS 2.0