Fina måndagseftermiddag

Detta har hittills varit en kanonmåndag. 
Tagit det lugnt hela förmiddagen med en glad vida och anse innan han åkte till jobb för att jobba natt!
Har hunnit baka kladdkaka som jag kan sätta i mig under kvällen. Har även gått en runda till affären samtidigt som vida legat nöjd och glad i vagnen!
Dagar som idag känna allt extra bra. Riktigt jätte extra bra!
Förutom att anse skulle varit här och myst med oss såklart... 
Det är den här känslan jag tror vissa beskriver. Den där obeskrivliga lyckan. 
Antar att jag var en av dom som inte fattar från början men när allt landar så växer det i en i rasande fart! ❤️

I morgon blir full rulle, iväg till barnmorska för efterkontroll, föräldragrupp på eftermiddagen och sedan finbesök från Anna, Andreas, Sam och Elliot! 

Plus att jag köpt en kanonfin jacka. Födelsedagspresent från mamma och Christer! Kan även bli så att en snygg klänning också blir födelsedagspresent och kan förhoppningsvis hämtas i morrn... 

Men jackan är awesome. Jag lovar att jag skulle kunna ha den till typ allt, från gympadojor till högklackat till kängor. 


(Forts senare på kvällen)
Lyckan är när vida varit dö lugn och glad hela kvällen, jag får sitta och kolla sena nyheterna, ge vidis mat och sedan lägga henne i sin egen säng och sjunga henne till sömns! ❤️ 
Tur hon är snäll när jag för första gången är helt själv och utan min vapendragare till man, annars hade jag kanske varit knäckt ikväll!

Efter sju veckor


Egentligen borde jag ju blogga lite duktigare nu men är fortfarande så lost på rutiner så det glöms bort hela tiden. 

Jul, födelsedag och nyår har så himla snabbt flugit förbi och nu är det de grå tråkiga månaderna kvar innan våren kommer. 
Första julen och nyår med vår lilla Vida. Det har känts märkligt men väldigt mysigt!

Vissa dagar kan kännas lite tunga.
Det är ofta jag förväntat mig en överväldigande lycka men för det mesta känns det normalt (eller hur man nu ska säga) 
Missförstå mig inte, jag känner en enorm kärlek för Vida, men det är så många som beskriver en oerhörd kärlek och lycka som om den inte är från denna världen. Kanske har jag redan sen innan varit lyckligare än de som känner så eller så infinner sig den övernaturliga lyckan senare, vad vet jag...? 

Sen saknar jag rutiner. Fast samtidigt längtar jag efter spontanitet. Lite frustrerande. För nu har man världens bästa ursäkt att bara ta det lugnt och ha det himla mysigt hemma, vilket vi har väldigt ofta. Men sen har vi ju alltid varit såna som alltid vill och gör väldigt mycket hela tiden och det saknar jag lite... Ska försöka mig på en liten bussfärd snart så kanske man vågar bli lite mer spontan! 


Dagarna blir iaf bättre och bättre känns det som. Man kommer in i det lite bättre varje dag! Började skriva detta i förrgår (ja jag glömmer ju bort att fortsätta efter att man blir avbruten av div sysslor) och idag känns bättre än igår som kändes bättre än i förrgår! Alla gånger hon ler och skrattar gör så otroligt mycket. När hon är ledsen och blir glad när man tar upp henne. Eller när man vaknar på morgonen av att hon glatt ligger och gör massa söta ljud och skiner upp när hon ser en. 
Då känner man ändå lite av den där övernaturliga lyckan man hört om... För hon är ju faktiskt det bästa jag någonsin gjort 





RSS 2.0